Pic 1

Datum Auditie

Noteer deze datum in je agenda. Dan zijn er AUDITIES.   Lees meer!

Algemeen

Ook voor Freestyle en gogo danseressen kunt u bij ons terecht. Geheel in kostuum bij het passende thema van uw evenement of feest brengen zij genoeg energie om het publiek te enterainen.

Deze danseressen zijn inzetbaar in clubs, discotheken, bars en vergelijkbare evenementen. Wij garanderen u dat onze danseressen ten aller tijde een toegevoegde waarde zijn voor uw evenement.

Prijzen zijn op aanvraag. Mail ons voor meer informatie naar info@showballet.com

Freestyle

HostessOver het algemeen dansen onze danseressen in rondes van 3x 15 min. in een tijdsbestek van 3 uur. Zij verschijnen iedere ronde in een ander kostuum en zullen zich aanpassen aan de muziek die er op dat moment gedraaid word.

Mocht u meerdere rondes willen, dan is dit altijd in goed overleg mogelijk. Onze gogo danseressen zijn mooi, maar brengen tegelijkertijd ook professionaliteit, stijl, persoonlijkheid en klasse.

Daarnaast dansen ze in mooie, sexy maar zeker verzorgde kostuums. Het is mogelijk om onze Freestyle danseressen te combineren met onze dansshows, hostesses en workshops.

Hieronder krijgt u een impressie van een aantal van onze danseressen en kostuums. Onze Freestyle danseressen kunnen ook verschijnen in de themakostuums die u bij ons hoofdstuk dansshows terugvind. Een geschikt danspodia of ruimte is een vereiste. Al zijn onze danseressen goed in het aanpassen aan de ruimte .

Hostess Hostess Hostess

 

ga naar de homepage