Pic 1

Our Party News

Showballet entertainement is een entertainmentbureau die zich vooral specialiseert op het aanbieden van danseressen en entertainment voor themafeesten, discotheken en evenementen.

Tevens staat showballet entertainment bekend om het meedenken met haar opdrachtgevers.

  • CarolienWij luisteren naar uw wensen, adviseren u en proberen u zo het geschikte entertainment aan te bieden.
  • Wij garanderen originaliteit, kwaliteit, professionaliteit en vriendelijkheid.
  • Onze danseressen zijn goed opgeleid en brengen energie, vriendelijkheid, enthousiasme en professionaliteit over op uw publiek.
  • Wij doen er alles aan om uw feest tot een succes te maken..

 

Ons bedrijfsprofiel

Als u contact opneemt met showballet entertainment komt u in contact met Carolien van Os. Carolien is van jongs af aan begonnen met dansen en heeft hier door de jaren heen haar beroep van gemaakt.

Zij heeft een HBO-dansopleiding gevolgd en is inmiddels zelf erg bekend met het uitvoerend dansen, lesgeven en het organiseren van evenementen. Carolien is een jong dynamisch persoon die hard werkt aan het organiseren van geschikt entertainment voor de evenementen van haar opdrachtgevers.

Zij staat haar opdrachtgevers vriendelijk te woord en vind een goede samenwerking met duidelijke communicatie tussen haar en de opdrachtgever erg belangrijk. Carolien zal luisteren naar u wensen, uw adviseren en u op een duidelijke wijze het geschikte entertainment bieden.

 

Terug naar Categorie