Pic 1

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Showballet Entertainment met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Showballet Entertainment verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Showballet Entertainment worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Aansprakelijkheid

Showballet Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.

Showballet Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie en tarieven. Hoewel Showballet Entertainment alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Showballet Entertainment niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen

Verwijzingen naar sites die niet door Showballet Entertainment worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Showballet Entertainment uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Showballet Entertainment worden onderhouden wordt afgewezen.

 

Terug naar Categorie